Nå er det ca 60 millioner websider på nettet som bruker wordpress. Norge henger langt etter foreløpig, men det kan virke som om det er i ferd med å skje noe. Om ikke du er på wordpress allerede er det kun et spørsmål om tid før du er det. Du burde være det. Grunnen til at WordPress er det beste alternativet er fordi det er lett for søkemotorene å finne sidene, så de vil bli indeksert høyere enn en vanlig html side eller flash side. De er lette og bruke og forstå, og de er lette å klargjøre for søkemotoroptimalisering med innlegging av søkeord på de forskjellige sidene.

  Det tar ikke lang tid å lære seg wordpress. Med litt guiding og litt googling vil du kunne komme igang fra scratch i løpet av få dager. Å legge ut en ny side eller en ny post er ikke mye vanskeligere enn å skrive en epost fra feks gmail.

  Idag var det en fin artikkel i VG om hvordan man kan få seg en gratis eller nesten gratis nettside. Man kan også ta wordpress kurs om man vil slippe å prøve og feile. Du lærer det meste på et seminar eller en dags kursing. Hvorfor skal man betale i dyre dommer for en side som ikke blir funnet av google ? Man kan bruke tumblr, man kan bruke wordpress.com eller man kan bruke wordpress på et eget domene. Har man en hjemmeside for bedrift er det siste klart å foretrekke.

  For tiden er jeg i ferd med å utvikle et wordpress kurs som du kan ta hjemme i din egen stue i ditt eget tempo.

  Jeg jobber også tett med Camilla Kvarsvik fra Villa Paprika og vi går med planer om en workshop over en helg med wordpress kurs fra a til å. For folk som enten har tenkt til å starte å blogge eller for de som allerede har en blogg men som vil ha den bedre. Du kan være tidlig ute og melde deg på gjennom å sende en meilding under her.

  Leave a Reply

  • Kontakt