Når man skal flytte er det mange ting som skal ordnes. Da er det greit med de tingene man kan sette bort til andre. Du har kanskje flyttet inn i et nytt sted selv allerede og har nok med det. En av tingene som kan være greit å sette bort som ikke behøver å koste skjorta er flyttevasken.

  Når man velger selskap som skal gjøre flyttevasken er det første kriteriet at arbeidet blir gjort hvitt. Dette bør man avklare med en gang når man skal gjøre en avtale. Ikke bare send en mail men ring og ta en prat med de som skal levere.

  Får man en god følelse av å snakke med de ? Så er det pris da. Gjør man dette på en avtalt pris eller går man på timepris. Går man på timepris er det noen enkle ting man kan gjøre for å få prisen så lav som mulig. Gjør det så pent som mulig før de ankommer for å gjøre jobben. Å tørke støv er fort gjort og kan spare deg en time på regningen til slutt.

  Undertegnede har selv startet et rengjøringsbyrå. Jeg bruker kun folk jeg kjenner godt og som jeg vet gjør en tilfredstillende jobb. Området vi først satser på er Oslo og omegn. IBN Renhold vil tilby rengjøringshjelp på fast basis og også flyttevask i oslo

  Alle jobber kommer med garanti så du er sikret.

  Vi har også nå startet med fast vaskehjelp i Oslo. Om du trnger fast rengjøring en gang i uken, en gang hver 14. dag eller en gang i mnd, så kan vi være din faste partner på dette.

  Vi har allerede fått inn de første kundene og vi har fått gode positive tilbakemeldinger på jobbene vi har gjort. Din nøkkel er sikker hos oss.

  Når vi starter skriver vi en kontrakt. 14 dagers prøvetid – og 14 dagers oppsigelse. VI er også forsikret så om det skulle oppstå materiel skade er vi godt dekket gjennom gjensidige forsikring.

  Vi har fokus på HMS og vi briefer våre ansatte så de ikke utsetter seg for unødvendig fare. Ta en titt på fordelene og ring oss gjerne om du trenger vaskehjelp i oslo : http://flyttevask-oslo.no/vaskehjelp-oslo/

   

  Leave a Reply

  • Kontakt