Fikk du med deg intervjuet med Caroline Berg Eriksen ? Hvis ikke gikk du glipp av noe stort med hensyn til Blogging. Intervjuet varte i 25 minutter og var pakket av hemmeligheter for å lage en god blogg. Dersom du enda ikke har fått det med deg er det to veier du kan gå for å høre det. Du kan gå til Blogg Eliten og melde deg inn,  eller du kan gå til Blogg Til Banken for å finne ut hvordan du lager en god blogg og hvordan du kan blogge på eget domene.

  For å snakke litt om forskjellen på disse kursene så er kursene du får tilbud om når du skriver deg inn i bloggeliten for deg som er under 18 og som blogger på blogg.no. For deg som kanskje har blogget litt tidligere og som vil stå på egne ben og blogge på eget domene er blogg til banken å anbefale.

  De største bloggerne, inkludert Caroline Fotballfrue finner du på eget domene. Grunnen til dette er at på blogg.no så har du ikke mulighet til å legge ut reklame. Folk har opplevd at annonsene de har lagt ut har blitt frøset og at det har blitt bestilt produkter i falske navn slik at kommisjonen man får når man legger ut reklame på bloggen må tilbakebetales. Blogger man på eget domene er man sin egen sjef.

  Sommeren er en perfekt tid å starte med blogging. Det er masse bilder å ta ute. Spennende ting skjer hele tiden. Det er festival tid, det er ferie tid. Ta bilder, finn ut av hva bloggen din skal handle om, og skaff deg et bloggekurs for å komme ordentlig igang.

  Bloggeliten tar med dette sommerferie men lover å komme tilbake med andre spennende toppbloggere til høsten.

  God sommer !

  Hilsen Inge

  Leave a Reply

  • Kontakt