Jeg har lenge gått og vurdert hva jeg skal gjøre videre med Blogg eliten. Dette var en serie som startet tidlig i sommer. Jeg intervjuet Norges største bloggere i teleseminarformat og hvem som hvem som helst kunne logge seg inn for å høre på gratis.

  Dette var et ganske ambisiøst projekt og formålet med det hele var å få ut et blogge kurs som jeg har satt sammen med proffe bloggere i Fra USA. Jeg har også tatt med mye av det jeg har snakket med bloggerne om i kurset. Responsen har vært varierende, men det har vært over 3000 mennesker inne og hørt intervjuene. Det har ellers vært en litt tøff sommer, og det har vært litt hardt å få motivasjon til å sette igang igjen.

  Jeg har derfor bestemt meg for å legge dette på is for en stund.

  Jeg setter opp blogger for folk, jeg lager hjemmesider for folk. Jeg gjør søkemotoroptimalisering for folk. Alt dette har jeg lært meg gjennom det som står i kurset Blogg til Banken. Man kan faktisk lære seg å sette opp hjemmesider og håndtere de med kurset Blogg til Banken. Jeg ville ikke presentert en produkt som jeg ikke kan stå inne for. Det er klart at innimellom har jeg stått fast når jeg skal sette opp en side, men det er fordi jeg har glemt et eller annet elementært som jeg skulle husket.

  Jeg har møtt mange utrolig hyggelige mennesker gjennom blogg eliten. Alle Bloggerne som var med i serien er toppbloggere av en grunn. De er dyktige til å engasjere. De er gode mennesker, de er hyggelige, og de har mye på hjertet. Jeg er evig takknemlig ovenfor de som var med og jeg vil forsøke å holde kontakten med de.

  Nå er det ikke lenge til jeg skal bli pappa, det kommer til å ta mye av tiden min. Jeg kommer til å holde bloggen min her levende med å presentere noen av mine kunder, noen av mine venner, og folk jeg synes fortjener å få en presentasjon på nett.

  Jeg ser ikke bort i fra at runde to med blogg eliten i overskuelig fremtid.

  Leave a Reply

  • Kontakt