Billig hjemmeside kan være kjekt for deg som privatperson eller om du driver et eget lite firma. Uansett om du trenger en personlig hjemmeside eller en nettbutikk kan jeg sette opp dette for deg. Med din egen hjemmeside har du et vindu ut til hele verden med det du har å tilby, eller det du ønsker å ytre. Presenter deg selv, din familie, eller din bedrift. Du kan selv velge om du vil ha en blogg med som du kan oppdatere jevnlig.

  Platformen som jeg bruker til dette heter WordPress. Grunnen til dette er at med WordPress kan du lett legge til nye sider og nye produkter på egen hånd. Den er også lett for søkemotorer som Google å finne og indeksere siden din. Har du en gammel side som Google ikke har indeksert høyt anbefales det å bytte til WordPress. Det finnes ikke noe som kan konkurrere med wordpress når det gjelder søkemotoroptimalisering.

  Du kan selv velge hvordan din side skal se ut, og designet et moderne og minimalistisk. Forsiden skal være et blikkfang som ser proff ut. Alt blir laget i samråd med deg og dine behov. Når jeg har satt opp din side med 5 sider og en blogg vil du få tilgang til et eget medlemsområde med instruksjonsvideoer på hvordan du kan administrere din egen side og legge til nye funksjoner og forandre utseende på egen hånd. Du vil kunne lese statistikker på antall besøk du har hatt og hva det er dine besøkende har søkt på for å finne din side.

  Skaff deg selv en billig enkel hjemmeside og velg mellom mange maler som jeg vil tilpasse etter dine ønsker. Du velger farge og tema selv og du kan velge mellom 100vis av temaer. Et eksempel på en side jeg har laget kan du finne på Camillas Interiør Blogg.

  Du kan velge ditt eget design fra en rekke alternativer.

  For en nettbutikk avhenger det av antall artikler og design.

  Ta kontakt på seo@ingenilsen.com for et tilbud på din side. Du kan også legge igjen beskjed i feltet nederst på siden så tar jeg kontakt pr epost.

  Eksempler på billig hjemmeside :