Hvordan lager man en blogg ?

  Å starte opp en blogg er en læringsprosess. Har du blogget en stund på en portal og føler deg moden for å komme deg videre til eget domene ?

  Har du lyst til å ha bloggen klar i morgen, og ikke gå gjennom alt som skal til for å lære seg hvordan man designer og legger til menyer og forskjellige sider på bloggen?

  Om du har lyst til å styre alt selv og eie din egen blogg ved bruk av WordPress platformen, og vil ha det raskt igang kan det være ønskelig å få ting satt opp og tilrettelagt for deg.

  Eller har du et selskap og vil ha satt opp en bloggside for selskapet kan det være greit å sette bort jobben.

  Jeg tilbyr pakker for blogg oppsett og design av blogg. I tillegg til å få en fiks ferdig side som du kan begynne å blogge på med en gang, får du også en innføring i hvordan WordPress fungerer. Send meg en epost på seo@ingenilsen.com så finner vi en løsning du vil bli fornøyd med. Du kan ha din egen råflotte blogg eller webside oppe i løpet av 2-4 dager. Du kan også kontakte meg om du allerede har en blogg på eget domene og vil ha et nytt design.

  Jeg gjør oppsett av Blogg, Websider og Nettbutikk

  Pris for oppsett av blogg med egen designet header er 2500 kr – Dette er inkludert proff header.

   

  Oppsett av proff Blogg med spesial designet tema, proff header og klargjort for reklame : 5000 kr

  Inkludert i pakkene følger det med en innføring i WordPress med kurset blogg til banken til en verdig av 1398 kr  og et eget support område med instruksjonsvideoer og instruksjonsbøker.

  Ta kontakt nedenfor om det er noe du vil ha mer informasjon om eller om det er noe du lurer på.