Hjelp med Internettmarkedsføring

  Internettmarkedsføring er noe man i begynnelsen kan bli svimmel av.

  Hvor treffer jeg mine potensielle kunder på nettet ? Det er mye å sette seg inn i. Noen sier facebook er stedet, andre mener Adsense er mer spesifikt og passer bedre. Man hører om at sosiale medier er tingen. Så hva skal man velge og hvor skal man begynne ?

  Det første man trenger før man skal tenke på internettmarkedsføring er en bra webside. Du må være presentabel, og det er også en stor fordel om siden din er lett for søkemotorene å finne. Har du en side som er utdatert kan du finne tilbud på en side som er laget i WordPress ved å følge denne linken til billig hjemmeside .

  Når siden er på plass må man ha klart for seg er hvem man skal markedsføre seg mot. Hvem er dine kunder ?

  Valgene er mange både på facebook og med Adsense programmet. Med Adsense kan du treffe folk som er ute og søker etter det du selger eller markedsfører. På Facebook kan du treffe mange i et spesifikt område og i en spesiell aldersgruppe. Klikkene er litt billigere på facebook, og det er utrolig mange som bruker facebook hver dag. Både adsense og facebook kan fungere. Men det aller beste å gjøre er å gå for søkemotoroptimalisering. 90 % av de som søker på noe bruker Google, og 90 % av de igjen klikker på de 5 første søkene som kommer opp.

  Jeg har nå drevet med internettmarkedsføring totalt i 13 år og jeg har laget kampanjer for alt fra konserter i Oslo, for kranførerkurs og til bøker som skal selges på nett. Jeg jobber med noen av Norges ledende bloggere, og gjør søkemotoroptimalisering for en del bedrifter og for egne sider.

  Skal du igang med internettmarkedsføring for din bedrift, eller om du ønsker oppsett av hjemmeside eller blogg kan du ta kontakt med meg enten på tlf 94242655 eller ved å fylle ut skjemaet nedenfor, så tar jeg kontakt.